Tam bir mucize! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu "Ayvanın üstüne bal döken o hastalığa yakalanmaz" dedi

İbrahim Saraçoğlu'ndan yeni kür tarifi geldi. Bu tarifi tüketenin ömrü uzayacak her derde deva olacak. İbrahim Saraçoğlu Ayvalı kür tarifi haberimizde…

Tam bir mucize! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu "Ayvanın üstüne bal döken o hastalığa yakalanmaz" dedi

Ayva, Kış aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biri. Zengin bir vitamin kaynağı olan ayva aynı zamanda bir antioksidan etkisi gösteriyor ve vücudu baştan aşağı temizliyor. Ancak Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu ayvayı kuru kuru tüketenlere önemli bir tavsiyede bulundu. Ayvayı tek başına yemek yerine üstüne bal dökerek yerseniz faydalarını daha da arttırabilirsiniz. İbrahim Saraçoğlu'ndan kimsenin bilmediği gizli kür tarifi haberimizde…

Kış aylarında sık sık hasta olan biriyseniz ve buna bir çözüm arıyorsanız doğru yere geldiniz. Kış aylarında artan hastalıkların önüne geçmek yine kış meyvelerinden geçiyor. Kışın en sevilen meyvelerinden biri olan ayva içeriğindeki vitaminler nedeniyle vücuda inanılmaz faydalar sağlıyor. Ancak Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu ayvayı kuru kuru tüketenlere yanlış yapıyorsunuz uyarısında bulundu. İbrahim Saraçoğlu gizli kür tarifini paylaştı. Ayvayı o şekilde yiyenler mucizevi etkilerini yaşayacak sağlığına sağlık katacak. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kimsenin bilmediği özel kür tarifi…

ayvanin-faydalari-1.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU AYVA KÜRÜ TARİFİ

Hava sıcaklıkları her ne kadar mevsim normallerinin üstünde seyretse de kış hastalıkları devam ediyor. Özellikle kış aylarında sık sık nezle grip gibi hastalıklar yaşıyorsanız Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu Size hastalıklardan koruyacak harika bir kür tarifi tavsiye etti. İbrahim Saraçoğlu'nun gizli kür tarifi sayesinde sağlığınıza sağlık katacaksınız. Bu tarifin malzemeleri ise ayva ve bal.

Vitamin bakımından zengin olan ve kışın en sevilen meyvelerinden biri olan ayvayı kuru kuru yemek yerine ala batırarak yerseniz hem tadı daha güzel olacak hem de faydaları iki katına çıkacak. Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, ayva dilimlerini Bala batırarak tüketmenin sağlığa çok faydalı olduğunu söyledi.

ayvanin-faydalari-2.jpg

ÖKSÜRÜĞE BİREBİR GELİYOR

Ayvaya bal dökerek yemek özellikle kış aylarında geçmek bilmeyen öksürüğe İlaç gibi geliyor. Aynı zamanda bağışıklık tarifinizi güçlendiriyor ve sizi hastalıklara karşı koruyor. Üstelik antioksidan görevi de gören bu karışım vücudunuzu baştan aşağı temizliyor.

ayvanin-faydalari-3.jpg

AYVANIN SAĞLIĞA FAYDALARI NELER?

Kışın en sevilen meyvelerinden biri olan gerek çiğ, gerekse haşlanmış olarak tüketilen hayvan faydaları ile de öne çıkıyor. Ayvanın faydaları şöyle:

Ayvanın içerisinde C, A, E, B1 ve B2 vitamini bulunur. Bu vitaminlerin yanı sıra pektin içeriği ile de faydalıdır.

Alerjen hassasiyetine iyi gelir.

Göz sağlığı ve hastalıkları için fayda sağlar.

Ayvanın kendisi kadar tohumlar da cilt sağlığı için önemli bir yere sahiptir. Egzama, yanık ve cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılabilir.

Cildi radyasyona karşı koruyabilir.

Kalp salığına iyi gelir.

Karaciğeri kuvvetlendirici özelliği bulunur.

Solunum yolu hastalıklarına iyi gelir.

Kış aylarında öksürük sorunlarına iyi gelir.

Basura iyi gelir.

Ayvadan elde edilen şurup kanama ve ağrıları azaltır.

Kalorisi düşük, lif oranı yüksek olduğu için zayıflamak isteyenler tarafından tüketilebilir.